En jaksanut odottaa että Vuodatus alkaisi taas toimia, joten siirryin kokonaan Wordpressin blogiin. Kadonneita kuvia en varmaan enää löydä, ainakaan suurinta osaa, ne kun on ladattu mikä millekin koneelle ja sitten ehkä jo poistettu. Jätän tämän blogin kuitenkin tänne olemaan, jos se saa jatkossakin täällä veloituksetta olla. Jos ei muuta, niin toimiihan tämä muistikirjana itselle elämän vaiheista.

Voi kuinka elämä onkaan ehtinyt muuttua erilaiseksi tänä aikana, jona blogia olen pitänyt. Silloin vuonna 2005 minulla oli näemmä vapaa-aikaa aivan ruhtinaallisesti, kun sain niin paljon aikaiseksi. Muistan, että tarkastin blogilistalta lemppariblogien päivitykset lähes päivittäin. Nyt selaan otsikot Readerilla kerran viikossa jos silloinkaan. Mutta aivan yhtä ihanaa ja rentouttavaa touhua se on vieläkin.

Tähän seitsemään vuoteen on ehtinyt tapahtua muutenkin paljon, mm. paluumuutto synnyinseudulle, jonne minun ei pitänyt enää koskaan palata (tuppukylään, jossa ei kuitenkaan saa töitä jne.), koirien tulo ja nyt viimeisimpänä oma mökki, jollaisesta en olisi seitsemän vuotta sitten osannut edes haaveilla. Miten voikaan ajatusmaailmakin muuttua :-)

Kiitos teille kaikille, jotka olette käyneet kurkkimassa tätä blogia, olen iloinen kaikista kommenteistanne ja käynneistänne. Onhan vuorovaikutteisuus kuitenkin tärkeä osa blogin pitoa. Olette kaikki tervetulleita myös uuteen blogiin, siellä käsitellään juttuja ehkä nyt hiukan laajemmalta alalta, mutta kyllä sinne käsitöitäkin toivottavasti vielä eksyy.