Ensiksi todettakoon, että aidan rakentamisen jälkeen autot eivät ole kiinnostaneet Remua vähääkään. Ylväästi herran vain istuu pihalla ja saattaa vähän vilkaista ohi ajavaa autoa. Olen tyytyväinen.

Ainut ketä Remun omalla pihalla pysyminen harmittaa vietävästi on naapurin melkein 5-vuotias tyttö, jonka iloista kiljahtelua Remu ei viime kesänä voinut vastustaa. Siloin sain hakea uteliaan koiruuden naapurin pihasta kerran jos toisenkin. Onneksi naapurista kuuluva ääntely ei näytä enää riemastuttavan Remua sen suuremmin, vaikka kyllä Remu edelleen tykkää naapurin tytöstä, joka käy rapsuttelemassa herraa aina tilaisuuden tullen.

Kyseinen tyttö toi minulle yksi päivä kimpullisen leskenlehtiä. Vähänkö olen otettu. Vaikka luulen, että kukat olivat vain tekosyy päästä vähän katsomaan autossa ollutta Remua :-)

1493213.jpg

Hirsitalosukatkin valmistuivat ja kävin yhtenä iltana kuvaamassa niitä ulkona. Ajatella, että vielä yhdeksän maissa valo riitti hyvin kuvaamiseen. Kesä on jo ihan ovella :-)

1493211.jpg

Hirsitalosukat saivat nimensä, koska minusta neulepinnan väritys muistuttaa ihan sellaista vanhaa hirsitaloa. Malli on oma ja lankana 7-veljestä Kantri, jota kului n. 40 numeroisiin sukkiin vähän reilu 100 g.

---

Me olimme tänään taas Remun kanssa treenaamassa agilityä. Oli tosi hauskaa ja luulen, että Remu tykkää sitä harrastuksesta kovasti. Ainakin koiruli suoritti kaikki uudet esteet tosi hienosti ja malttoi kiinnittää huomionsa minuun harjoitusten ajaksi. Tänään opettelimme rengasta, muuria, putkea ja pituutta. Näistä putkea olimme harjoitelleet jo viime viikolla, kaikki muut olivat uusia esteitä. Olen niin ylpeä tuosta pienestä koirulista!

Remu on myös kova remontti-reiska. Remun mielestä hänen pitäisi saada auttaa Remontissa kaikin tavoin, esimerkiksi kuljettelemalla työkaluja sinne ja tänne. Erityisesti maalitelat ovat Remun mielestä aina väärässä paikassa, samoin linjalankarullat. Niitä pitäisi ehdottamasti kuljettaa ulos ja haudata johonkin sopivaan kohtaan jemmaan...

1493212.jpg
Miten niin täällä ei saisi olla?

Voi olla, että Remun elämässä tapahtuu pian muutakin jännittävää kuin uudet harrastukset... Mutta siitä lisää myöhemmin jos toiveeni toteutuvat ;-)

Nyt nukkumaan!