Ensimmäinen apupupuni näki päivänvalon maanantai-iltana. Hän on vielä kovin littana, koska en ole muistanut ostaa täytevanua.

186228.jpg

Tein ajattelemattomuuttani kaulaliinan saman värisestä langasta kuin housut, täytyy tehdä vielä uusi, erivärinen kaulaliina pupuselle.

Neuloin pupun 7-veikasta kolmosen puikoilla ja se on littanana 35 cm pitkä ja 8,5 cm leveä. Minun pupustani tuli hurjan pieni ja kapoinen, minkä kokoisia teidän muiden puput ovat?

Pupun lisäksi en ole paljon muuta ehtinyt neuloakaan. Pari viimeistä iltaa on kulunut joogatunneilla. Ihanaa kun tunnit ovat taas alkaneet ja harjoituskin alkaa sujua jo entiseen malliin. Oli aika karmivaa huomata syksyn ensimmäisillä tunneilla kesän jälkeen, miten kunto ja liikkuvuus olivat huonontuneet nopeasti kun en kesällä harjoitellut...

Tänään käväisimme työkavereiden kanssa Soukassa Menitan outlet-myymälässä. En ollut käynyt siellä aikaisemmin ja yllätyin kyllä positiivisesti. Lankatarjonta oli runsasta ja lisäksi myynnissä oli kirjoja ja tarvikkeita. Myös alelankoja oli runsaasti tarjolla. Olin niin huumaantunut tarjonnasta, etten muistanut katsoa, josko myynnissä olisi ollut sitä täytevanua...

Mukaan tarttui Lanettia metsästyspipoihin, ihanan väristä alpakkalankaa, sekä Kitten mohairia:

186227.jpg

Onnistuin pitämään näppini erossa muista houkutuksista, vaikka niitä kyllä riitti :-)