Olimme aamupäivällä Remun kanssa soliaalistumislenkillä kolmen muun koiran kanssa. Menimme ennestään tuntemattomaan metsään Sipoon puolelle. Yritin napata muutaman kuvan, mutta eihän siitä mitään tullut kun kaikki koirat juoksivat pitkin ryteikköjä sydämensä kyllyydestä... Tässä kuitenkin muutama kelvollinen otos.

1336515.jpg

Tosi hienosti kaikki koirat selviytyivät keskenään, vaikka aluksi oli niin jännää, että piti vähän haukkua jos Remu meni liian lähellä toisten koirien emäntää. Kuvassa kaikki kaverukset enemmän ja vähemmän näkyvissä, kaksi pyreneitten paimenkoiraa (äiti ja tytär), pienimünsterinseisoja ja meidän Remu siellä muiden takana.

1336517.jpg
Löydätkö kaikki kaverukset kuvasta?

1336519.jpg
Viuuh!

1336525.jpg
Jee, täältä me tullaan!

Koirat juoksivat ihan koko ajan edestakaisin ja puolentoista tunnin ulkoiluretken jälkeen autoon saatiin tunkea melko väsyneitä koiria :-)

Oli kyllä kivaa ja Remulle teki tosi hyvää päästä kunnolla purkamaan energiaa innokkaiden kavereiden kanssa. Nyt herralle uni maistaa ja turha kouhotus on ainakin hetkeksi unohdettu. Ja minä saan neuloa ainakin pari tuntia ihan rauhassa ;-)