Arvontani hieman viivästyi tänään, koska nyt meillä näyttää pyörivät kaksi nälkäistä (remontti)miestä yhden sijaan. Ja niillä on koko ajan nälkä... Kun pääsin aamulla joogasta, niin piti alkaa heti kahvin keittoon. Ja sitten olikin jo lounasaika... Mutta ei, en valita, pääasia, että ovat tyytyväisiä ja kylläisiä niin hommat kylppärissä edistyvät ;-)

90958.jpgMutta asiaan; on aika selvittää Suuren Blogiarvonnan voittaja! Vastauksia tuli ihan huimasti, mikä oli todella positiivista. Löysin kommentteja pläräillessäni monta uutta blogiakin, joihin täytyy tutustua heti kun saan jostain pihistettyä vähän ylimääräistä aikaa :D Kiitos vielä kaikille osallistujille!

Mietin pitkään jotain sivistynyttä/nerokasta/uutta tapaa arpoa voittaja, mutta en yllättäin keksinyt mitään toteuttamiskelpoista... Niinpä tyydyin varsin perinteiseen, leikkaa ja askartele -tapaan.

Olisi ollut paljon uskottavampaa, jos minulla olisi ollut lapsityövoimaa käytössä leikkaamassa lappusia ja suorittamassa arvontaa, mutta nyt jouduin tyytymään itseeni ja pariin varsin hämmentyneeseen täyskasvuiseen urokseen ;-)

Onnettarena arvonnassa toimi siis rakas avokkini ja virallisena valvojana täysin puoluetton remontti-reiska (joka näytti olevan koko tilanteesta pihalla kuin Mustin koppi). Näille herroille voitte siis lähettää palautetta, mikäli koette tulleenne kaltoin kohdelluksi tässä arvonnassa :D

Ja tittidii, jännitys tiivistyy kuin vesihöyry siiderilasin pintaan lämpimällä ilmalla... Purkista nousi esiin lappu:

90957.jpg

Onneksi olkoon Anne! Löysinkin sähköpostiosoitteesi blogistasi, joten palailen asiaan hetimiten.

Voittajalle on siis luvassa jotain yllättävää... Menenkin heti valmistelemaan yllätystä lähetyskuntoon :D