Edit: arvonta on puhallettu poikki NYT!

Talvi tuli ja meni. Nyt on taas palattu tähän normaaliin vesisade-ankeus-pimeys-liukkaus linjaan. Mutta ei valiteta, kohtahan tulee jo kevät ja valoisaa! (jooko...?)

Tässä vielä kuva viime postauksessa esitellystä bolerosta "in action":
1202195.jpg

Reuna ei suostu pysymään sillain käännettynä kun kuuluis, mutta ei haittaa, on ihan hyvä noin suoranakin. Malli on vähän väsähtäneen näköinen ja valotusolosuhteet taas ongelmalliset, mutta ei välitetä siitä. Nythän on perjantai ja eikös rankan työviikon jälkeen saakin näyttäää vähän väsähtäneeltä?

Vuoden ensimmäisenä työnä valmistui tällainen pieni kauluri 7-veikasta:
1202201.jpg

Tai oikeastaan tänä vuonna on jo valmistunut yksi sukka ennen kauluria, mutta sitä ei varmaan lasketa, koska sillä ei ole vielä paria. Kauluri piti tehdä alta pois kun sellaiselle on tarvetta. Malli on oma, ideaa vähän sieltä ja täältä.

Hassua muuten, että kun latasin kuvan kaulurista palvelimelle huomasin samalla kuvan, jossa näkyvät juuri nämä samat 7-veljestä langat jotka ostin aika lailla näihin aikoihin kaksi vuotta sitten. Langoista piti tulla pusero, mutta ne ovat huvenneet pikkuhiljaa muihin projekteihin, lisäksi Remu on pistellyt sotkuksi yhden kerän. Mutta yhtä kaikki, aika rientää ja niin vain on kulunut pian kaksi vuotta siitä kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni tähän blogiin.

Kahdessa vuodessa on tapahtunut ihan hurjasti kaikkea muutakin. Muistatteko vielä veljen muksun, jonka ristiäisiä vietettiin kaksi vuotta sitten?

31541.jpg

no nyt hänestä on tullut jo näin iso neiti:

1202218.jpg

ja lisäksi hän on saanut pikkuveikan, jonka ylpeä kummitäti saan olla:

1202220.jpg

Näistä sukulaislapsista ajan kulumisen huomaa kaikkein konkreettisemmin. Joka kerta kun näen heitä he ovat taas kasvaneet isommiksi ja osaavat enemmän asioita. Miksi sitten tuntuu, että itse en vanhene ollenkaan vaan olen aina "20 ja jotain", vaikka seuraava vuosikymmen häämöttää jo ihan kulman takana?

No, olikohan tässä jutussa joku pointti? No, unohdetaan ainakin tuollaiset syvälliset pohdiskelut ja heittäydytään leikkisiksi:

Järjestetään siis arpajaiset blogin synttäreiden kunniaksi!

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Aikaa on blogin virallisiin synttäreihin saakka, eli 13.1. on viimeinen päivä osallistua. Arvonta suoritetaan sitten 14.1. jollain puoluettomalla menetelmällä. Palkinnoksi on luvassa jotain salaista :-) (jotain niin salaista että en tiedä sitä vielä itsekkään...)

Onnea matkaan!