Huoh, viikko on vasta puolessa, mutta nyt on jo takki ihan tyhjä... Tiesin jo kesällä, että tästä syksystä on tulossa kiireinen töiden suhteen, mutten voinut kuvitella mitään näin kiireistä... En ole muutamaan päivään ehtinyt lukea blogejakaan, mutta onneksi sain nyt vahingon kirittyä kiinni, heti mieli piristyi ;-)

Sain myös tänään postia; Meemu lähetti minulle kirjavaa isoveikkaa, nyt voin tehdä vaikka lapaset pipolle kaveriksi. Kiitos Meemu! Kyllä täällä blogistaniassa on sitten ihania ja auttavaisia ihmisiä :-)

Lapaset saavat nyt vain odotella hetken puikoille pääsyä. Nyt on niin paljon muitakin projekteja joko kesken tai vasta suunnitteluvaiheessa. Sitä paitsi minusta tuntuu, että muutama ilta sitten aloittamani projekti viihtyi puikoilla melko kauan. Tässä hieman esimakua siitä:

200880.jpg

Tuosta olisi tarkoitus tulla neuletakki. Menossa on vasta takakappale ja neulominen on tuskallisen hidasta, vaikka lanka onkin melko paksua. En ole pitkään aikaan neulonut kirjoneuletta, ja se tuntuu tosi vaikealta... Toivottavasti homma alkaa pian sujumaan paremmin, muuten puran koko höskän ;-)

Koska neuletakkiprojekti on niin keskittymistä vaativa, on minulla sivuprojektina yhdet sukatkin tuloillaan:

200885.jpg

Lanka on itse koolattua Nallea. Varren mallineule on Sensational Knitted Socks -kirjasta. Ei vielä hajuakaan, minkälaiset sukat näistä isona tulee :-)