Edit: sain lisättyä kuvat...

Loma on alkanut, jihuu! Lomaan on jo nyt mahtunut hellettä, sadetta, ukkosta ja paistetta. Eilen oli pitkästä aikaa poutainen päivä ja saimme maalattua kaikki aidan tolpat. Aita rakennettiin keväällä niin kiireellä, että tolpia ei silloin ehditty maalata ja niinpä niiden maalaaminen oli melkoisen työlästä näin jälkikäteen... Mutta urakka saatiin tehtyä ja nyt aita maastoutuu hyvin ympäröivään maisemaan, eivätkä tolpat loista vihreän nurmen joukosta kovin kauas.

1693662.jpg

Fufo-tempauskin
loppui eilen ja sain melkein valmiiksi viimeisen ufon. En jaksanut enää iltayöstä viimeistellä sitä, joten hihojen kiinnitys jäi tähän päivään. Mutta kokonaisuutena olen tyytyväinen ufokuuhun, sain hävitettyä neljä ufoa tästä huushollista. Kolme sain valmiiksi ja yhden purin. Hyvä minä.

1697956.jpg
Tämä pusero on aloitettu joskus vuonna 2005, malli on Moda-lehdestä keväältä 2005 (vai oliko se silloin vielä Novita?) Hihat ovat olleet valmiina jo vaikka kuinka kauan, mutta jostain syystä miehusta on jäänyt tekemättä. Neuloin nyt miehustan ihan mutu-tuntumalla puseroon ilman ohjetta. Ihan hyvä tuli, vähän olisi saanut olla pidempi, mutta lanka ei olisi riittänyt.

Lanka on oletettavasti Novitan Brillaa, en ole varma kun langoissa ei ollut vyötteitä. Olen varmaan ostanut langat joskus pussilankoina ja ne taitavat olla 2-laatua, ainakin langassa oli solmuja ja semmoisia outoja suttukohtia.

Puikot tässä olivat kolmoset, virkkuukoukun koosta minulla ei ole hajuakaan... Lankaa puseroon kului n. 300 g.

Nyt aloitan hyvällä omalla tunnolla jotain uutta, pitäisikö vaikka vaihteen vuoksi virkata jotain?