56755.jpg ...täytyy saada jotain ihanan ilmavaa ja keveää! Ja koska sain valmiiksi ruskea-turkoosi-möykky-paukku-huivin, niin voin hyvällä omalla tunnolla aloittaa jotain uutta. (Ne muut keskeneräiset leikkivät nyt sellaista "meitä ei leikisti ole olemassa" -juttua...)

Etsiskelin ideaa uuteen keväiseen projektiin seikkailemalla blogilandiassa ja törmäsin Kiriin sekä Annikan, että Kristelin blogissa ja olin heti myyty. Aloitin siis minäkin urakoimaan omaa Kiriä. Halusin huivistani ehdottomasti mahdollisimman ilmavan ja keveän, joten valitsin langaksi Tallinnan tuliaisina tulleen mohair-langan. Lanka toimii muuten hienosti, mutta olisi pitänyt valita yksivärinen versio. Tässä kirjavassa pinnassa huivin kaunis pitsikuvio ei pääse oikein oikeuksiinsa. Mutta tikutan huivin nyt loppuun tästä langasta, koska pidän näistä väreistä tosi paljon.

56756.jpg

Luultavasti tikutankin tätä huivia hamaan tulevaisuuteen, koska lanka on tosi ohutta... Puikot on 2 milliset ja silti neuloksesta on vaikea saada tasaista, pitäisi varmaan olla vieläkin ohuemmat puikot.