Toissailtana kuulimme omituista pörinää taivaalta ja se herätti uteliaisuutemme siinä määrin, että ihan pihalle piti mennä töllistelemään moisen metelin aiheuttajaa. Kyllä siinä piti ihan itseään nipistää, että uskoi olevansa hereillä; joku Pelle Peloton siellä todellakin pöristeli yläilmoissa tällaisella härvelillä:

139868.jpg

Äänestä päätellen moottori oli peräisin jostain ruohonleikkurista tai vastaavasta. Melko hassun näköistä puuhaa oli tyypin kaartelu taivaalla. Ainakin maisemat luulisi noissa korkeuksissa olevan kohdallaan :-)

Lentävistä tyypeistä pääsemme sujuvaa aasinsiltaa myöten sukkiin. Sain nimittäin viimein nämä sukat valmiiksi. Niistä tuli niin suuret, että voisin tarjota niitä tuolle lentävälle tyypille purjeiksi...

139867.jpg

Lanka on Koolattua 7-Veljestä (nyt olen melko varma, että lanka todellakin on 7-veikkaa, ainakin neuloutumisominaisuuksista päätellen), malli on oma. Toivottavasti löydän vielä jostain näihin sukkiin sopivan naisellisen jalkaparin, ovat nimittäin oikeasti aikas isot... Jonkun miehen jalkaan nämä tietysti olisivat ihan passelit, mutta voi olla, että tuo väri ei ihan joka poikaa sykähdytä :-)