En sittenkään pystynyt juurtumaan nojatuoliini. Siihen on kolme syytä: 1. Töissä pitää käydä. 2. Välillä pitää värjätä lisää lankaa. 3. Naapurin kissa valloitti sen nojatuolin.

158933.jpg

Niin, siinä hän tyytyväisenä köllötteli koko perjantai illan, enkä minä raaskinut ajaa häntä pois.

Eilinen päivä meni sen sijaan värjäilyn merkeissä. Aamulla kaivelin lankavarastojani ja löysinkin hieman värjäilyyn sopivaa lankaa.

158935.jpg

Vajaita keriä 7-veikkaa (vasemmalla) ja Nallea (kolme oikean puoleista). Langat vaan vyyhdille ja matka kohti Marsun tiluksia saattoi alkaa.

Marsu siis järjästi taas värjäilypäivän heidän tontillaan (johon muuten kohoaa tosi hieno talo, tupareita odotellessa *vink vink*). Paikalla oli paljon porukkaa, enkä edes muista kaikkien nimiä (minulla on maailman huonoin nimimuisti...), mutta ainakin 10 meitä oli.

158939.jpg 
Tässä osa porukasta.

158934.jpg
Eija teki tarkkaa työtä ruiskun kanssa ja sai aikaan tosi hienoa "pilkkuvärjättyä" lankaa.

158936.jpg
Mahtavan värisiä lankoja!

158937.jpg
Kiitos, Marsu ;-)

Tänä aamuna sain kerittyä omat värjäilyni. Pari vyyhtiä on vielää kuivumassa, mutta tässä on suurin osa:

158938.jpg

Ostin Marsulta vielä neljä kerää luonnonvalkoista Nallea, jotka värjäsin pätkissä vihreällä, oranssilla ja punaisella Kool-Aid-jauheella. Neljä pienempää kerää ovat niitä "arkistojen aarteita", jotka vein mukanani värjättäväksi. etualalla on alunperin kaurapuuron värinen 7-veikka, joka sai niskaansa hieman cherryn väristä jauhetta. Samaa väriä on myös alunperin vihreässä Nallessa (ääri vasemmalla). Harmaa ja vitivalkoinen Nalle saivat kylpeä cherryn lisäksi blueberry-värissä.

Kaksi luonnonvalkoista Nalle-vyyhtiä odottavat vielä kerijäänsä, ne ovat samaa väriä kuin nuo kaksi isompaa kerää. Tuota karkkiväri-lankaa olisi siis yhteensä 600 g. 

Nyt menen takaisin siihen nojatuoliin, ellei naapurin Minni ole ehtinyt ensin.