Koska koko viikonloppu on ollut säiden puolesta tosi ankea, niin olen voinut hyvällä omatunnolla viettää sen sisätiloissa. Olen ottanut kaiken irti tästä "kotiarestista" ja mm. uppoutunut Harry Potterin ihmeelliiseen taikamaailmaan, katsonut jo pitkään lainassa olleen Amélien ja viimeistellyt vihdoin Sarenan. Oma Sarenani ei aivan vastaa alkuperäistä, koska muutin ohjetta (jälleen kerran) hieman.

Aamulla Sarena oli vielä tämän näköinen:

58634.jpg

Olin kerrankin reipas ja saumasin sen sitten samantien: (Pahoittelen kuvan heikkoa laatua, itsensä kuvaaminen on erittäin haastavaa...)

58635.jpg

Tein oman Sarenani Nalle-langasta, siihen meni lankaa n. 250 g. Ohjeessa mallineule oli "kolme kerrosta nurjaa ja kolme oikeaa", mutta minä halusin pulleammat raidat ja tein aina viisi kerrosta oikeaa ja viisi nurjaa. Muutin myös kaavaa kapeammaksi ja se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Malli oli äärettömän tylsää neulottavaa (sopii hyvin aivottomaksi työksi, esim. TV:n ääreen tai automatkoille...), mutta lopputulos on kyllä ihan vaivan arvoinen.

Nyt on siis taas yksi keskeneräinen neulomus valmiina, tämähän alkaa näyttää huolestuttavasti varsinaiselta ryhtiliikkeeltä... Taidanpa ryhtyä selailemaan uusia neulelehtihankintojani, josko niistä löytyisi jotain uutta projektia aloitettavaksi...