Onnea kaikille äideille! Äidit ovatkin saaneet viettää tätä äitienpäivää aivan ihanassa säässä. Mekin ulkoiltiin koko päivä ja ajoittain tarkeni puuhastella T-paidassa, ihanaa!

Remulla oli tänään jälkikurssin viimeinen päivä. Remu suoriutui kurssista tosi hienosti ja viihtyi kurssilla hyvin. Kerta kerran jälkeen innostunut vinkuna alkoi autossa menomatkalla hieman aikaisemmassa vaiheessa :-) Ensimmäisellä kerralla koira-parka oli ihan paniikissa kun joutui odottelemaan ihan yksi autossa pitkän aikaa vieraiden koirien haukkuessa viereisissä autoissa. Ja sitten piti mennä suuren ihmisjoukon läpi haistelemaan jotain jalanjälkiä. Ajattelin ensimmäisen kerran jälkeen, ettei Remu enää halua mennä koko paikkaan, saatikka sitten nuuskia jotain jälkiä, mutta onneksi olin väärässä. Toisella kerralla poika jäi autoon ihan rauhallisesti ja lähti jäljelle tosi innokkaasti kun oma vuoro koitti.

Tänään teimme ihmisjälkiä toisten koirille, eli jokainen koira sai mennä vieraan ihmisen tekemän jäljen. Remu meni jäljen tosi keskittyneesti ja varmasti loppuun saakka ja malttoi jopa syödä matkan varrelle pudotettuja namipaloja.

Koimme myös jännittäviä hetkiä, kun yksi koira törmäsi pieneen kyykäärmeeseen kesken jäljen. Onneksi kyy livisti pakoon ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Koira ei ollut tilanteesta moksiskaan, vaan jatkoi jäljen loppuun hetken aikaa ihmeteltyään. Täytyy muistaa pitää kyypakkausta aina mukana kun metsässä liikkuu, näköjään sitä voi törmätä matkalla vaikka minkälaisiin otuksiin...

Nyt vain täytyisi jaksaa olla itse aktiivinen ja tehdä koirulille niitä jälkiä. Remulle jäljestys ainakin tuntuu sopivan tosi hyvin, koska poika niin innoissaan lähtee jäljelle. Jäljestys tuntuu mysö ottavan kovasti voimille pientä koirulia, mikä on hyvä asia, koska sitten hän malttaa kotona rauhoittua lepäämään moneksi tunniksi.

584389.jpg

Katsokaa vaikka, siellä hän lepäilee... Ja katsokaa myös kuvan etualalla sijaisevaa neulomusta. Olen siis saanut viimeaikoina vähän neulottuakin.

584387.jpg

Palasista olisi tarkoitus tulla takki jossain vaiheessa. Hihat ja reunus vielä odottavat tekijäänsä, mutta odottakaa vain, kyllä nekin joskus näkevät päivänvalon. Toivottavasti muoti ei vain ole kovasti muuttunut sillä välin :-)