Tulihan se talvikin. Sopivasti kun lomat loppuivat. Mutta ei valiteta, ihan hyvä että edes tuli. Ihanaa kun paistaa aurinko ja on valoisaa! Remukin nauttii, vaikkakin tässä sisätiloissa, ulkona ei kauaa tarkene olla kun siellä tuulee niin kovasti.

1190473.jpg

Tänään sain viimein kuvattua tämän Iisakin kirkon, joka valmistui vuoden viimeisenä päivänä.

1190390.jpg
Malli on viime kevään Novita-lehdestä. Aloitin boleron neulomisen jo viime keväänä ja silloin se jäi johonkin hiha-asteelle, kunnes syksyllä taas kaivoin sen esiin ja päätin tehdä valmiiksi. Jostain syystä neulominen tökki ankarasti ja mokoman pienen vaatekappaleen valmistuminen viivästyi viivästymistään.

Joulun jälkeen sisuunnuin ja päätin saada mokoman valmiiksi ennen vuoden vaihtumista ja niinpä sain palaset valmiiksi niin, että kasauspuuhiin pääsin vuoden viimeisenä päivänä.

Lankana oli BBB baby merino, jota toin Tallinnasta viime reissulla. Tosi kiva ja pehmeä lanka ja kesti hyvin villapesun nyppääntymättä yhtään. Bolero on oikein hyvä käyttövaate ja olen onnellinen, että jaksoin tehdä sen valmiiksi. Langankulutusta en muistanut mitata, mutta veikkaan, että se on siinä 350 g.

Neuloin ennen joulua myös yhdet kämmekkäät, mutta ne ovat jo hukkuneet johonkin enkä löytänyt niitä kuvattavaksi. Ovat varmaan jääneet autoon tai töihin...

Lopuksi vielä itselle muistutus siitä, että Remulle ei kannata ostaa yhtään pehmoeläinlelua, vaikka ne olisivat kuinka tarjouksessa...

1190498.jpg

Leijonan elinikä oli noin 20 sekuntia...