Äh, tekisi mieli perua viime postauksen kehut uudistetusta blogilistasta... Huomasin, että osa suosikeistani oli kadonnut mystisesti ja lisäksi uudet käyttöehdot ovat hieman kummalliset, kuten moni on jo ehtinyt toteamaan. Osa suosikkiblogeistani on lisäksi ehtinyt päivittymään jo useaan kertaan, eikä blogilista silti näytä niiden päivittyneen lainkaan.

Toivottavasti nämä ongelmat saadaan korjattua jossain vaiheessa.

---

Meillä on ollut niin paljon ohjelmaa joka illalle viime aikoina, että alan jo odottaa sellaista iltaa kun ei tarvitse lähteä mihinkään tai ajatella yhtikäs mitään... Neulomaankaan en ole paljon ehtinyt, muutaman kerroksen silloin tällöin.

Aloitin taas uutta kesätoppia uudesta Novitasta. Lanka on ohutta puuvillaa ja projekti etenee tuskallisen hitaasti... Neulomisaiheista kirjoitusta saatte siis odotella vielä jonkin aikaa. Koira-aiheista asiaa sen sijaan olisi paljonkin :-)

Viikonloppuna olimme Remun kanssa jäljestämässä. Jätin Tuikun siksi aikaa kotiin, jotta Remu voi rauhassa keskittyä "työhönsä". Remun jälki menikin tosi hienosti ja maalikoira löytyi ilman ongelmia. Tuikku oli myös pärjännyt oikein hyvin yksikseen sen aikaa kun olimme poissa. Se tyttö ei varmaan ihan heti näänny nälkään, sen verran kekseliäästi ruokaa tuntui löytyneen sen parin tunnin aikana kun olimme poissa... Namikaapin ovi oli saatu auki, samoin pakastimen (!). Kaapissa olleita sämpylöitä oli myös vähän maisteltu... Pikaisen inventaarion jälkeen totesin, että onneksi kaikkea oli vain vähän maisteltu eikä mitään herkkuja ylensyöty, joten masu ei tullut pipiksi eikä muitakaan vaurioita havaittu koirassa eikä keittiössä :-)

Maanantaina kävimme Tuikun kanssa eläinlääkärissä kun Tuikku hankasi takamustaan mattoon aina välillä ja nuoli sitä ahkerasti. Syyksi paljastui täpötäydet anaalirauhaset. Ne saatiin tyhjennettyä ja nyt koirulilla on paljon parempi olla. Ohjeeksi saimme suihkutella neidin takapuolta vedellä viikottain, jotta vaiva pysyisi kurissa. Katsotaan miten tilanne kehittyy, toivotaan että suihkutus auttaa ja rauhaset pysyvä tyhjinä.

Eilen meillä oli taas Remun kanssa agilityä. Nyt teimme jo pienen sarjan, eli putki, jonka jälkeen oli pari estettä. Remu meni tosi hienosti, keksin palkata sen sormikkaalla, jota sai vähän repiä onnistuneen suorituksen jälkeen. (namit tai koiran lelut eivät oikein sytytä Remua) Täytyykin seuraavan kerran ottaa Remun suuresti himoitsema asia, eli lankakerä mukaan, se on varmaan paras palkka ikinä...

Lopuksi teimme vielä sarjan, jossa oli putki, estte ja rengas peräkkäin. Sekin meni niin hienosti, että olin haljeta ylpeydestä Remun puolesta. Tässä vaiheessa nimittäin sekin on suuri voitto meille, että Remu tekee kolme estettä peräkkäin eikä heti ensimmäisen esteen jälkeen karkaa muiden koirien luokse :-)

Agility tuntuu ihan hauskalta lajilta, täytyy harkita jos ilmoittaisin Tuikunkin alkeiskurssille kun sellainen seuraavan kerran järjestetään.