Sain kutsun Ravelryyn jo aikapäiviä sitten, mutta en ole ehtinyt perehtyä koko paikkaan sen tarkemmin. Tänään minulla on ollut vähän luppoaikaa ja niinpä sukelsin nettiyhteisön ihmeelliseen maailmaan... Onnistuin lisäämään pari projektiakin sinne, vaikkakin se edellytti ensin rekisteröitymistä Flickriin, jotta sain myös kuvia ladattua. Käyttäjätunnukseni on Katriv jos joku haluaa vaikka lisätä minut ystäväkseen. *vink vink* Marsu oli sen jo tehnytkin ;-)

Täytyy jatkaa asiaan perehtymistä ja lisäillä projekteja ja suosikkeja sinne pikkuhiljaa. Nyt olisi hyvä tilaisuus penkoa kaikki vanhatkin (ennen blogaamista aloitetut) neulomukset esiiin ja laittaa niistäkin tiedot johonkin talteen. Myös langat voisi inventoida ja lisätä järjestelmään... Uskaltaisikohan sitä edes tehdä, lankaa saattaa löytyä nimittäin pelottavan paljon jos ne kaikki kaivaisi esiin piiloistaan.

Olen myös siirtynyt kokeeksi käyttämään Google Readeria Blogilistan sijaan, mutta jätin oman blogini silti Blogilistalle, enkä ainakaan toistaiseksi aio sitä sieltä poistaa. Olenko siis löytänyt sisäisen nörttini taas jostain luurankokaapista? Enhän ole piiiitkään aikaan ollut näin aktiivinen näissä hommissa ;-)

Mutta loppuviikko meneekin taas ihan muissa jutuissa, joten sisäinen nörtti saanee hengahtaa hetken. Tänään on Remun kanssa tokoa, huomenna on Tuikun kanssa jälkikurssia ja sitten torstaina se leikkaus... Joten viikonloppukin menee varmaan toipilaan vointia tarkkaillessa ja pihahommia tehdessä. Kesäkukkiakin olisi kiva jo saada vähän laiteltua.

Neulonutkin olen, mutta kuvat ovat vielä kamerassa. Siitä lisää siis myöhemmin. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!