Tämä viikonloppu on kulunut flunssaa torjuessa, eli sisätiloissa on jökötetty melko tiiviisti. Nyt tuntuu siltä, että se on kannattanut, päälle vyöryvä flunssa on hellittänyt ja olo alkaa olla jo ihan siedettävä. Mutta olen minä jotain saanut aikaiseksikin lepäilyn ohessa:

62251.jpg

Ihan pakko oli päästä kokeilemaan Sauna-sukkia, kun ne näyttivät niin kauniilta. Omistani ei tosin tullut niin kauniit kun alkuperäiset ovat, kaunis kuvio ei pääse lainkaan oikeuksiinsa kirjavan langan takia. Varretkin jäivät vähän lyhyiksi kun lankaa oli vain 50 g. Mutta ihanat ne ovat silti!

Tein kärjen kavennukset ohjeesta poiketen omalla mallillani, koska se vain toimii paremmin minun sukissani (katso kuvaa niin ymmärrät, minä sain synnyinlahjaksi jalkojen sijasta kanootit)

Pidän tästä mallista aivan valtavasti ja aion kyllä tehdä lisää näitä sukkia. Seuraavaksi täytyy kokeilla yksivärisestä langasta. Kiitos Sirpalle ohjeesta!

Sukkien lisäksi sain aikaiseksi mallitilkun hihatinta varten. Täytyy vain huokailla, miten ihanaa lankaa tuo alpakka on... Se on paitsi kaunista ja ihanan tuntuista, se myös toimii neulekoneessa täydellisesti.

62250.jpg

Ja tuo väri; se on kaunis. En malta odottaa, että pääsen tositoimeen hihattimen kanssa.

Ja tähän loppuun hassuja havaintoja blogiavaruudesta: törmäsin tänään täällä tutun näköiseen Kiriin, melkoista telepatiaa, sanoisin :D