Maanviljelijät ahkeroivat pelloilla ja korjaavat satoa kovalla kiireellä kun sää on taas vaihteeksi poutainen. Minäkin laitoin korteni kekoon ja kävin korjaamassa maissisatoa lankakaupassa :-)

884628.jpg

Yhtään ei tullut edes huono omatunto. En edes muista milloin olen viimeeksi ostanut lankaa, siitä on joka tapauksessa ikuisuus. Ja kun kerran vauhtiin päästiin, niin...

884627.jpg

Ostin vielä vähän lisää lankaa. Kantria oli pakko ostaa yksi kerä vaikkei mitään varsinaista tarvetta ollutkaan, se vain tuntui niin pehmoiselta verrattuna tavallisiin veljiinsä. Nalle puolestaan tarttui mukaan, koska se on vaan niin kivan väristä...

Sitä paitsi, olen minä kovasti ahkeroinut vanhojen lankavarastojenkin kimpussa. Löysin kaapista pussillisen nimetöntä Novitan lankaa, joka on varmaan Teddyä. Langat halusivat villatakiksi, joka valmistuukin ripeästi paksun langan ansiosta.

884629.jpg

Halusin kokeilla neuloa takin saumattomasti, ns. 3D-tekniikalla. Aloitin kauluksesta ja keksin mallia sitä mukaa kun neule etenee. Neuleesta tulee edestä epäsymmertinen, muita yksityiskohtia en ole vielä päättänyt. Luultavasti teen helmasta aika pitkän ja kiinnityssysteemi tulee olemaan joku tosi yksinkertainen juttu.

Tällä tavalla on hauska neuloa, voi sovitella matkan varrella eikä kyllästymistä tule, kun voi välillä neuloa vaikka yhden hihan ja sitten taas miehustaa jne... Ja lisäksi välttyy tylsältä saumojen ompelulta :-)

Mukavaa viikonloppua kaikille!