80750.jpgÄh ja puh, olo on jumiutunut ja tukala... Olen  istunut tällä viikolla autossa ihan luvattoman paljon ja viikonloppuna olisi vielä tiedossa 420 km lisää autossa istumista. Joudun vielä itse ajamaan, enkä voi edes neuloa matkalla, tylsää.

Eilinen joogakin peruuntui, ja hartiat ovat ihan jumetuksessa kaikesta paikallaan istumisesta. Täytyy varmaan yrittää aktivoitua ja joogata ihan itsekseen, josko se helpottaisi...

Onneksi tänään oli töissä kiva päivä, sain eilen valmiiksi yhden pienen vauveliinin tumput ja vein ne ajoissa paketoitavaksi muiden lahjusten joukkoon. Tumput päätyvät parin viikon ikäiselle tyttöselle.

Harmittaa vaan kun en tiennyt, että eräs toinenkin (ei enää tosin niin pieni, 9 kk jo) pikkuihminen kävi meitä töissä moikkaamassa, olisin voinut vääntää hänellekin jotain pientä ja suloista. Kiva, kun niin monella työkaverilla on nyt pieniä lapsia. Ne ovat niin hellyyttäviä, saavat ainakin minun sydämeni aina sulamaan kun muistavat pistäytyä meitä tylsiä työläisiä moikkaamassa ;-)