Meidän laumamme kasvoi eilen yhdellä sierainparilla kun pieni ja pippurinen Tuikku-koira muutti taloon. Tuikku on Remun tapaan parsonrusseli. Ikää neidillä on jo 5 vuotta.

Eilinen iltapäivä meni ihmetellessä ja pienen koti-ikävän merkeissä, mutta tänään Tuikku on jo tutkinut tiluksia Remun vanavedessä ihan tohkeissaan.

1504116.jpg

Tai oikeastaan Tuikku on tutkinut tiluksia Remun seuratessa uutta kaveria kuin hai laivaa. Voihan olla, että jos ei koko ajan vahdi, niin uusi kaveri saattaa hävitä!

Kaverukset ovat tulleet ainakin toistaiseksi toimeen paljon paremmin kuin uskalsimme edes toivoa. Ainoastaan Remun jatkuva perässä hiihtäminen näyttää olevan välillä Tuikulle liikaan ja silloin Tuikku saa mennä rauhassa johonkin huilaamaan ja Remu laitetaan eri paikkaan.

Remu ei ole ihmeemmin osoittanut mitään mustasukkaisuuttakaan, vaan toistaiseksi ainkin hänestä on vain hienoa kun on kaveri. Täytyy kuitenkin yrittää huomioida Remua erityisen paljon nyt aluksi, ettei mitään kateellisuutta pääsisi ilmenemään.

1504119.jpg

Tässä kaverukset ovat jo yhteisillä päikkäreillä. Ihan hyvin nuo tuntuvat samalle sohvalle mahtuvan. Toivotaan, että Tuikku sopeutuu hyvin ja lupaavasti alkanut yhteiselo saa jatkua.