Öh, köh, köh... Kauhea savun haju on leijaillut täällä aamuyöstä saakka... Onneksi se hälveni päivän mittaan sen verran, että sain petivaatteet tuuletettua ja pyykit kuivattua ulkona. Huh, nyt tekisi pieni ilmaa raikastava sadekuuro hyvää, vaikken yleensä mikään sateen ystävä olekaan...

Huono ilmanlaatu on pitänyt minut tiivisti sisällä koko päivän ja jotain tekemistä täytyi tietysti keksiä ajankuluksi. Lukemisen alla olleesta Harry Potter -kirjasta loppuivat sivut jo aamupäivällä, joten lopun päivää olen neulonut lämmikettä syksyn varalle.

150080.jpg 

Tein nämä lapaset itse värjäämästä Nalle-langasta. Väri on aika ärhäkkä, mutta ihan hauska. Tätä väriä oli juuri sopivasti lapasten verran, paljon enempään se ei olisi riittänytkään.

Ensi viikonloppuna olisi taas tarkoitus värjäille lankoja Marsun tontilla. Tällä kertaa taidan kokeilla värjäämistä jo valmiiksi värillisiin lankoihin, tähän saakka olen värjännyt vain valkoisia lankoja. Täytyy lähteä penkomaan lankavaraston aarteita, siellä on varmaan monta tarkoitukseen sopivaa lankakerää odottamassa väripataan pääsyä :-)