Ulkona on taas ihanan kirpakka talvikeli. Oikein mahtava kertakaikkiaan. Vettä sataa vaaka-tasossa ja tuuli rämisyttää kattoa. Mutta ei masennuta. Piristykseksi voi vaikka neuloa pirtsakan väriset sukat.

1220726.jpg
Sukat Novitan turkoosinkirjavasta Nalle-langasta, malli oma. Varressa 1x1 ribbiä (oikeat silmukat neulottu kiertäen), loput varresta ja jalkaterän päällisoa 2x2 ribbiä, joka 4. krs neulottu nurin. Lankaa näihin sukkasiin kului karvan vaille 100 g.

1220728.jpg
Kyllä nyt kelpaa sohvalla kölliä.

Kurja sää yrittää lannistaa sitkeimmänkin ilopillerin, Remukin on ihan allapäin ja nukkuu vain... Lenkkikään ei piristänyt, Remu kulki vain perässä pää riipuksissa ja yritti vähän välliä saada katsekontaktia kysyäkseen "Eikö jo voitaisi mennä kotiin?" Ainoastaan jonkun toisen koiran tuoreet hajut saivat se hetkeksi innostumaan, mutta kun niiden ihanien hajujen omistajaa ei näkynyt, palasi masennus taas takaisin...

1220729.jpg
Täytyy varmaan neuloa Remullekin jotain piristävän väristä. Tai lähteä johonkin ajelulle, se viimeistään piristää pientä koirulia joka rakastaa autoilua :-) Autossa ei ainakaan kastu.