Valkoiset sauna-sukat valmistuivat aamupäivällä.

66000.jpg

Ne pääsivät heti kuvauksen jälkeen kylpyyn, jotta neulospinta tasoittuisi. Lanka on kerran purettua ja siksi pinta näyttää ihan epätasaiselta. Pitäisi kastella langat aina purkamisen jälkeen, niin saisi tasaisempaa jälkeä aikaan, mutta kun sitä on niin laiska, ettei viitsi ;-)

Tein näistä nyt tällaiset pikävartiset versiot, eli lisäsin ohjeeseen yhden mallikerran varteen, hyvin toimivat sukat näinkin! Taidanpa tehdä vielä yhdet sauna-sukat kun kerran tuli ostettua sitä vaaleanvihreää Nalleakin, se sopii noihin sukkiin varmaan ihan täydellisesti :D

Olisin neulonut tilaustyö-hihattimenkin tänään, mutta tietenkin lanka loppui kesken...

66001.jpg

Idea tähän on peräisin Sarenasta, jonka tein taannoin. En kuitenkan jaksanut kilkutella toista samanlaista käsin, joten päätin tehdä tämän koneella. Siitä johtuen tässä ei paljon yhteistä olekaan alkuperäisen Sarenan kanssa; neulon tämän aloittaen hihansuusta ja neuloksena on 5x5 ribbi.

Eräs kaima kyseli taannoin kommenteissa, että kuinka paljon muutin alkuperäistä Sarenan ohjetta siihen ensimmäiseen hihattimeen. En muuttanut paljoakaan, vähän vaan pienensin kauttaaltaan. Muutin myös mallineuletta hieman, alkuperäisessä ohjeessa mallineule on 6 krs:n korkuinen, minä tein 10 krs:n korkuisena.

Julkaisen nyt tässä toteuttamani hihattimen ohjeen, alkuperäinen ohje on siis täältä. Lankana käytin Novitan Nallea, minun käsialallani tiheys on 20 s / 10 cm. Ohje on tehty tämän tiheyden mukaan.

66003.jpg

Menipäs epäselviksi nuo numerot tuossa kuvassa... Leveys on siis 120 s keskellä + 66 s molempiin hihoihin.

66002.jpg

Tätä ohjetta saa vapaasti käyttää ken tahtoo. Mainitsen nyt vielä kerran, että alkuperäinen ohje on siis täältä, eli tämä ohje on vain sovellus siitä... Toivottavasti en nyt riko mitään tekijänoikeuslakia julkaistessani tämän. Jos joku tietää enemmän tästä asiasta, niin kommentoikaa, poistan ohjeen, mikäli se on "lain vastainen" ;-)

Nyt uutta sukkaa puikoille... :D