Viime viikon olen tikutellut tälaista vauvan settia lahjaksi pian ekoja synttäreitään viettävälle kummipojalle:

1996501.jpg
Lapaset ja sukat ovat ihan peruskamaa, mututuntumalla tehty. Pipoon löysin mallin Annen blogista. Lankana näissä on kesällä Korian tehtaanmyymälästä hamstrattu Novita Wool Sävy -lanka, jota kului koko settiin vajaa 100 g. Lapasia tuli tehtyä kolme kappaletta kun tuli ensin vahingossa 2 saman käden lapasta :-) Lanka ei varmaan enää riitä neljänteen lapaseen, joten täytyy purkaa se yksi ylimäräinen ja tehdä loppulangasta jotain muuta.

Toivottavasti lahjukset ovat sopivan kokoisia ja kelpaavat, väri on minusta ainakin kiva, tuollainen elävä, muttei kuitenkaan levoton.

Koirilla on ollut tänään tosi jännä päivä kun käytin niitä molempia vuorotellen Taidetehtaalla, jossa oli personrusseleitten erikoisnäyttely. Me olimme vain turisteina paikalla, mutta tapahtuma oli hyvää virikkeistämistä koirille. Lisäksi Tuikku sai tavata kasvattajansa Tiinan.

Molemmat koirat osasivat käyttäytyä tosi hienosti, vaikka ympärillä vilisti kymmeniä muita valkoturkkeja. Remukin oli ihan coolina, vaikka epäilin ettei sen kanssa pääse edes ovista sisään kun rähinä ja haukkuminen jo alkaa. Mutta vielä mitä, taas karvakuono osasi yllättää! Tosi hyvä kokemus Remulle, pitäisi jaksaa viedä sitä useammin tuollaisiin tilaisuuksiin niin tottuisi.

Hassua, että tänään Remu alkoi yhtäkkiä pelätä naulapyssyä. Aikaisemmin se ei ole paljon siitä välittänyt, mutta nyt se onkin ihan kauhea kapistus. Tänään kun laitettiin veskiin listoja niin meidän piti mennä siksi aikaa Remun kanssa ulos kun pelotti niin kovasti. Onneksi remontti alkaa olla loppusuoralla eikä listoja enää tarvitse naulata kun kodinhoitohuoneeseen sitten joskus... Ja onneksi koirat eivät muuten välitä sahoista tai muista vempeleistä, kai nuo ovat jo tottuneet kun koko ajan jossain kolistellaan.

Saunakin valmistui joku aika sitten ja voi että sitä riemua kun eka kerran päästiin löylyyn. Arvatkaa vaan ketkä siellä olivat ensimmäisenä...

1996499.jpg

Jep jep...

Huomenna muuten Porvoon SPR:n pisteessä Jokikadulla neulotaan sukkia ja muuta lämmikettä katastrofialueille klo 10-12. Sinne voi myös viedä lahjoituksena lankaa ja valmiita vaatekappaleita. Itse en ehdi sinne neulomaan kun töissäkin pitää käydä, mutta ajattelin kyllä viedä joitain sukkia, pipoja ja lankaa sinne, varmaan varastoista löytyy sen verran ylimääräistäkin lankaa.