Vihdoin saan aikaiseksi päivittää. Tänään on ollut kaunis keväinen auringonpaiste. Räystäät tippuvat ja lumi sulaa hiljalleen.

Aamusta kävin molempien koirien kanssa erikseen lenkillä ja nautin auringosta. Sisälle tultua aurinko paljasti nurkissa pyörivät pölypallerot ja ryhdyin siivousurakkaan.

Koirat auttoivat taas olemalla koko ajan tiellä ja ramppaamalla sisään ja ulos sitä mukaa kun sain mattoja ja liinavaatteita kannettua tuulettumaan.

Siirtelin vähän huonekalujen paikkoja. Tuikku keksi heti mennä lipastoon päikkäreille kun otin siitä ylälaatikot pois siirtämisen helpottamiseksi. En raaskinut käskeä pois kun se niin tyytyväisenä lekotteli Roope-setä kalsareiden päällä :-)

Viime viikolla sain valmiiksi yhden neuleenkin:

Neule on mukaelma Dropsin ohjeesta. Lanka on Novitan Isoveljeä, menekki vähän yli 4 kerää. Lanka loppui kesken kun olin varannut tätä varten vain 400 g, mutta onneksi Robinhoodista löytyi samaa värjäyserää ja sain jakun valmiiksi.

Puikot olivat 5 mm. Muokkasin ohjetta tiheyteen sopivaksi, jätin nypyt pois miehustalta ja kaarrokkeen tein ihan tavallista ainaoikeaa. Muuten neuloin ihan ohjeen mukaan.

Napit täytyy ehkä vielä vaihtaa, nuo ovat vähän pienet, mutta löytyivät omasta varastosta ja siksi pääsivät koekäyttöön.

Jakku on tosi kiva, sopi hyvin just tähän vuodenaikaan värinsä ja mallinsa puolesta.

Seuraavaksi täytyisi tekaista valmiiksi nämä sukat:

London callin -sukat ovat olleet puikoilla jo tovin, mutta eivät millään edisty. Lanka on ihanan pehmeää, värikin on kiva ja malli myös. Jotenkin nämä vaan eivät edisty. Ehkä se on tää kevät, ei villasukata nyt lainkaan.

Eilen kopsahti postilaatikkoon myös uusi Novita lisäämään kevät-fiilistä. Lehti oli tällä kertaa positiivinen yllätys, paljon toteuttamiskelpoisia neuleita ja kivoja ideoita. Verrattuna viime Modaan, Novita vei voiton 6-0.

Onneksi varastosta löytyi vanhaa Novitan Brilla-lankaa juuri sopiva määrä, pääsin heti aloittamaan uutta kesäneuletta:

Odottakoot sukat vielä hetken :-)