Meillä itsenäisyyspäivää on juhlistettu jäljestys-harjoituksissa ensin Remun kanssa aamupäivällä kaupungilla, sitten vielä Tuikunkin kanssa, kun se jäi aamulla niin vastentahtoisesti kotiin kun Remu lähtiessä harjoituksiin.

Teimme Tuikullekin pitkästä aikaa jäljen tuohon omaan takametsään, isäntä meni Remun kanssa sinne hyvän matkaa polkua eteenpäin ja tulin itse Tuikun kanssa perässä. Hyvin Tuikku jäljestikin, varmasti ja reippaasti. Välillä piti vaan pysähtyä pummaamaan herkkuja taskusta, eihän sitä nyt muuten olisi jaksanut niin pitkään yhtä kyytiä töitä tehdä :-) Jälki oli varmaan melkein kilometrin pituinen, vähän liian pitkä kun Tuikulla on ollut niin pitkä tauko vime treeneistä, mutta hyvin se silti selviytyi.

---

Meille tuotiin töihin Nuorkauppakamarin toimesta joulukuusi, jonka alle voi jättää lahjoja Porvoon seudun lastenkotien lapsille. Kuusen alta voi ottaa pakettikortin, jossa lukee lasen ikä ja sukupuoli, sitten vaan ostetaan/tehdään lahja ja palautetaan se kuusen alle pakettikortin kanssa.

Itse osallistun keräykseen näillä lapasilla, joiden koko on toivottavasti n. 8-vuotiaan.

1260107114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka on Nallea, puikot 2,75 mm, malli oma, kuvio kirjasta Sata kansanomaista kuviokudinmallia.

Toivottavasti ehdin tehdä jotain muutakin keräykseen, aikaa on vielä reilu viikko.

Nyt rauhoitutaan itsenäisyyspäivän viettoon...