Kyllä täällä vielä linjoilla roikutaan, vaikkei mitään ole vähään aikaan kuulunutkaan. Kiitos kaikille kommenteistanne, on kiva huomata että joku vielä lukeekin tätä blogia, vaikkei täällä viime aikoina ole paljon elämää ollut :-)

Taas syytän blogihiljaisuudesta koir... ei vainenkaan, vaan yllätys yllätys - remonttia! Koiruuden kärsivällisyys on lisääntynyt viime aikoina huimasti ja nyt saan jo istua koneellakin rauhassa ilman, että joku roikkuu lahkeessa...

Päätimme taannoisen talviloman kunniaksi tehdä pientä pintaremonttia: uusimme makuu- ja vaatehuoneen lattian:

438422.jpg

Sen jälkeen seinät alkoivat tietysti näyttää kulahtaneilta, joten seinille laitettiin uudet tapetit:

438423.jpg

Nyt olohuoneenkin seinät näyttävät elähtäneiltä... Uudet tapetit on jo käyty ostamassa, mutta niitä ei ole vielä saatu seinään. Voin kertoa, että remontoiminen ei ole ihan helppoa ja mutkatonta kun taloudessa on nuori ja kovin utelias koiruus, joka on joka välissä työntämässä päätään liisteriastiaan ja upottamassa hampaitaan tapettivuotaan. Käytännössä tämä onkin tarkoittanut sitä, että mieheke remontoi ja minä pidän seuraa koiralle jossain toisaalla :-)

Edellisessä postauksessa esiintyneet lapaset ovat jo lupaavasti edenneet ja ovat jo ihan loppusuoralla:

438421.jpg

Vain toinen peukku uupuu! Peukun puuttuminen selittyy sillä, että valkoinen lanka loppui kesken. Sitä on lisää varastossa, mutta kuka viitsisi hakea stä sieltä? No, ehkäpä langat saavat pian muuttaa takaisin sisätiloihin, kunhan nyt saisimme tämän ikuisuusremontin valmiiksi. (niin, olohuoneen kohennuksen jälkeen alkaa keittiö luultavasti näyttää elähtäneeltä...)

Olin jo lähellä lähteä varastoon etsimään lisää lankaa lapasiin kun törmäsin yhtäkkiä yksinäiseen Nalle-kerään tavaroita siirrellessäni. Se oli jostain syystä säästynyt koiran riepoteltavaksi joutumiselta (niin, Remulla on edelleen paha tapa riepotella sotkuksi kaikki lankakerät, jotka se onnistuu huomaamatta pihistämään).

438425.jpg

Langasta alkoi muodostua sukka, joka on jo näin pitkällä. On näemmä ollut liian pitkä tauko sitten viimeisen sukkaparin, koska olen onnistunut tekemään tähän sukkapoloon ihan oman sovelluksen tiimaasikantapäästä... Voin esitellä oman omituisen kantapääsovellukseni sitten jos osaan tehdä toiseenkin sukkaan samanlaisen :-)

Tähän loppuun sopinee vielä söpöstelykuva Remusta, joka nukahti äsken nallen kainaloon kesken leikin.

438500.jpg