Jouduin olemaan viime viikolla muutaman päivän työreissulla. Pelkäsin vähän Remun puolesta, miten se raukka nyt selviytyisi ilman minua? Pelko osoittautui onneksi turhaksi, ihan hyvin Remu oli pärjäillyt. Mitä nyt koetellut miehekkeen hermoja haukkumalla jokaista risahdusta ja rasahdusta ja ravaamalla ikkunasta toiseen aina jonkun äänen kuultuaan...

Lisäksi Remu päätti kostaa minulle syömällä föönistä johdon poikki kun sillä lailla hänet hylkäsin. (Toim. huom. fööni oli lipaston laatikossa, joka oli kiinni... mutta eihän se nyt kekseliästä koiraa kauan pidättele)

Pakkasin reissuun mukaan myös neuleen, mutta en ehtinyt neuloa matkalla silmukkaakaan. Yhden pipon olen saanut kuitenkin väsätyksi sitten viime postauksen.

1274740.jpg
Raitapipo jämälangoista. Lankana on ainakin Lanettia, Drops Alpakkaa ja BBB merinovillaa. Neuloin raitoja ihan randomilla (osan nurin), silmukoita tässä oli 120 ja puikot taisivat olla 2,5 mm sukkapuikot ja pyörö.

Piposta tuli aika ohut, joten päätin neuloa siihen vuoren.

1274741.jpg

Into loppui kesken matkan ja sitten keksin mielestäni loistoidean jättää vuori tuollaiseksi vajaakorkuiseksi :-) Ihan hyvin toimii noinkin. Piposta tuli ihanan lämmin, testasin sitä jo tänään kun käytiin Remun kanssa ulkoilemassa.

Minulle tuli vähän huono omatunto kun tungin tämän pipon lajitovereidensa seuraan pipokoriin. Olen jo useammastakin blogista lukenut pipokeräyksestä ja tiesin, että minunkin varastoistani voisi löytyä joitain  pipoja, joita voisin lähettää mukaan keräykseen. Kumosin hattuhyllyllä olevan pipoläjän lattialle ja kasa olikin melkoinen.

1274739.jpg

Tästä läjästä voisi löytyä jotain ylimääräisiä, ja pipoja on vielä lisää jossain yläkaapin nurkassa. Täytyy etsiä ne ja laittaa eteenpäin, mitä niitä omissa kaapeissa seisottamaan kun niitä ei kumminkaan tule käytettyä.

Tähän loppuun taas pakollinen söpöstelykuva Remusta, joka aina auttaa kaikissa askareissa. Pitäähän nyt pipoja asettua vahtimaan ettei niitä vaan kukaan varasta silllä välin kun mamma katsoo johonkin muualle.

1274738.jpg