Kävimme pääsiäisenä Tukholmassa. Siiheksi valmistui Coffee Tunic, koska se piti saada päälle matkalle. Pari kuukautta myöhemmin muistin ottaa siitä kuvan.

Malli: Coffee Tunic Lanka: Nalle 

Kerrankin ostamani langat päätyivät juuri siksi malliksi, joksi olin ne ajatellut. Päätin nimittäin neuloa Coffee Tunicin heti kun näin mallin eka kerran. Ja kun sitten näin kivan väristä Nallea alennuskorissa, ei ostopäätöstä kauan tarvinnut miettiä. Langat marinoituivat kaapissa melko kauan, mutta talvella ne pääsivät vihdoin puikoille.

Lopputulos on tosi hyvä, tykkään kovasti. Pesin tunikan villapesuohjelmalla, jonkä jälkeen kaulus vähän lörpähti, mutta ei se käyttöä haittaa.  

Yhdet sukatkin olen saanut valmiiksi jossain välissä.Niistä ei sen enempää, lankaa en enää muista, enkä muitakaan yksityiskohtia.

Kirjoittelutiheyteen ei ole odotettavissa parannusta jatkossakaan, loma on vasta joskun hamassa tulevaisuudessa ja vähäinen vapaa-aika kuluu nyt mökillä, jossa riittää kunnostuspuuhaa pariksi seuraavaksi kesäksi. Jotain pitää kyllä ehtiä tehdä käsityörintamallakin, koska jonkinlaiset verhot pitäisi mökin ikkunoihin ommella ja kaksi vanhaa nahkaista rahia päällystää. Ajattelin virkata niihin uudet päälliset, katsotaan kuinka suunnitelman käy... Mutta palaan niihin saavutuksiin sitten tuonnempana.

Oikein ihanaa kesää kaikille!