Teki mieli leikkiä vähän, joten fiksasin blogipohjaa.

Olen ollut tämän päivän kotona katsomassa, ettei Tuikku vallan nuukahda. Kävin sen kanssa taas aamulla verikokeissa ja näytteitä otettiinkin tosi monta putkea. Gushing-testi otettiin uudestaa, kun viimeeksi oli niin lähellä rajaa ne arvot. Lisäksi otettiin kokonaisverenkuva (tai jotain sinne päin) ja allergiatesti uusittiin myös, jotta voidaan vielä tarkemmin rajata ne aineet, jolle Tuikku on oikeasti allerginen.

Ne yleisimmät veriarvot olivat kaikki tosi hyviä, tai normaaleja siis. Maksa, munuaiset, hiutaleen, albumiinit ja mitä niitä nyt oli. En muista enkä ymmärtänyt puoliakaan niistä, mutta minulle riittää, että arvot olivat normaalit :-)

Toivottavasti niistä muista testeistä nyt selviäisi, mikä Tuikun oireilun aiheuttaa. Toisaalta toivoisin, että oireet johtuvat allergiasta, ei cushingista, kun sitä on niin vaikea hoitaa ja väärällä hoidolla tauti voi olla hengenvaarallinen.

Huomenna kuitenkin juhlitaan Tuikun 8-vuotissynttäreitä, eikä murehdita terveysasioita. Yleisesti ottaen Tuikku voi hyvin. Hän on varsin leikkisä ja reipas 8-vuotias, eikä parin tunnin lenkki lämpimässä kevätsäässä tunnu vielä missään. Kun vaan saataisiin iho kuntoon ja karva kiiltämään, niin neiti saisi sitten nauttia tulevista vuosista ilman kutinoita ja ikäviä tuntemuksia.

Ulkona on ihanan keväistä, räystäät tippuvat ja aurinko paistaa. Mutta toisaalta takapihalla ei näytä vielä kovin keväiseltä... Pakko varmaan alkaa lapioida lunta pois seinän vierestä, ettei kosteus pääse tiilten väärälle puolelle. Tuossa riittääkin urakkaa loppuviikon illoiksi.

1300195856_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aurinkoa kaikille!