Hei, se valmistui sittenkin! Melkein vuosi sitten aloitettu neule nimittäin. Se on sitä paitsi tilaustyö, joten jo oli aikakin... Hiukan jo alkoi nolottaa kun en saanut sitä tehtyä.

Pahoittelen kuvien laatua, mutta kun kerran on jotain blogattavaa en malta odottaa että olisin yhtä aikaa päivänvalon, kameran, sopivan kokoisen mallin ja neuleen kanssa samassa paikassa.

1265306077_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neule on Novitan malli, syksy 2006 lehdestä. Lanka on 2-kertaista Drops Alpacaa.

Paita on jotain L ja XL -kokojen väliltä. Langan menekkiä en tarkalleen osaa sanoa kun ei ole vaakaa nyt käsillä, ehkä n. 6-700 g.

1265306095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitoitin ihan ohjeen mukaan, mutta neule näyttää silti aika lyhyeltä, toivottavasti se ei ole liian lyhyt. Oikaisin ompeluvaiheen ja tein koko jutun pyörönä lukuunottamatta hartioita.

Puikkoina olivat aivan ihanat Knit Prot, jotka ovat kyllä hyvä investointi, irtopäät ovat tosi kätevät. Lisäksi puikoilla on hyvä neuloa, suosittelen.

Toivottavasti pusero on saajalleen mieluinen ja sopivan kokoinen. Ehkä saan kuviakin sitten In Action, toivotaan ainakin niin. Ja toivotaan että talvi nyt jatkuu vielä jonkin aikaa, että puserolle olisi käyttöä vielä tämän talven aikana.

Täällä itärajallakin pakkanen onneksi laski taas inhimillisiin lukemiin ja olemme koirien kanssa päässeet kunnon lenkeille. Olemme kävelleet nyt joka ilta vähintään tunnin ja aina uusissa maastoissa. Se on ihan hyvä keino virikkeistää koiria kun ei oikein mitään harrastuksia olla vielä saatu täne viriteltyä.

Samalla pääsee itse kätevästi tutustumaan uuteen asuinkaupunkiin ja bongailemaan mahdollisia unelmakoteja ja -asuinalueita. Toistaiseksi olemme pysytelleen kävelymatkan päässä nykyisestä kämpästä, täytyy ensi viikolla laajentaa vähän reviiriä ja autoilla toiselle puolelle kaupunkia lenkkeilemään :-)

Toiveissa olisi sitten viimeistään kesällä löytää uusi talo täältä päin, ensin pitäisi vain raaskia laittaa Porvoon talo myyntiin. Siitä tulee kyllä haikeaa, olemme viihtyneet siinä talossa niin hyvin ja paikka on mitä ihanteellisin koirien kannalta.

Mutta jos jotain haluaa saada niin jostain täytyy luopua, eikös se niin mene?