Pienenä välipalatyönä valmistui hiljattain tämä Villapeikon karviasmarjapiposta mukaeltu kurpitsapipo. Nimen selittänee värit:

1597646.jpg
Lanka on vanhaa Floricaa, jota sain uppoamaan pipoon pari kerän loppua. Tein piposta aikuiselle sopivan version lisäämällä ohjeen silmukkamäärään 24 silmukkaa ja neulomalla siitä tietysti korkeamman.

1597647.jpg
Tässä pipolle pitää vahtia auringonpalvoja Tuikku. Koiruli nauttii täysillä kesästä ja auringosta ja hakeutuu aina kaikkeen kuumimpaan porotukseen löhöilemään. Hassu koira.

Tuikku on tänään sterilisoitu. Kävin viemässä sen toimenpiteeseen ruokiksella ja kaksi tuntia sen jälkeen sieltä jo soiteltiin, että Tuikku on ihan reippaana ja haluaisi kotiin! Melkoisen nopeaa toimintaa.

Olin varautunut hakemaan Tuikun kotiin vasta työpäivän päätteeksi, mutta onneksi mieheke pääsi aiemmin töistä ja kävi hakemassa toipilaan kotiin. Nyt vain toivotaan, että koiruli malttaa oikeasti toipuakin eikä hypi ja pompi ympäriinsä kuin pieni vietäriukko...

---

Ilmoittauduin mukaan tämänvuotiseen Fufo-tempaukseen. Täytyykin tässä viikonlopun aikana tehdä inventaario ufo-varastoon... Vähän kyllä pelottaa...