Ihastuin uusimmassa Novitassa olleeseen toppiin (malli 20), tai oikeastaan sen mallineuleeseen. Ajattelin tehdä siitä talvisemman version ja toteuttaa sen hieman sovellettuna Kitten mohairista.

Tein topin ohjeen mukaan, mutta silmukkamäärät sovelsin tietysti lankaan sopivaksi.

1240722.jpg
En ollut ihan tyytyväinen topin yläosaan, se ei tässä talvisessa versiossa oikein toiminut. Toppi pääsi kuitenkin käyttöön ja päätin, että keksin rauhassa jonkun toisen ratkaisun yläosan toteuttamiseksi. Lankaakin on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon.

Yritin perjantaina kuvata toppia, mutta sain aikaiseksi vain tuon surkean kuvan, jossa näkyy enemmän koiraa kuin toppia. Kameran akku loppui ennen kuin sain parempia kuvia aikaiseksi.

Huomaatteko koiran omituisen ilmeen? Se ei enteile hyvää... Sillä välin kun etsin kameran laturin ja sain akun lataukseen, tapahtui seuraavaa:

1240728.jpg
Remukaan ei selvästi ollut tyytyväinen topin yläosaan, ja päätti tehdä siihen reiän... Tosin reikä tuli hieman liian alas jos minulta kysytään... Onneksi lankaa tosiaan vielä on, ehkä saan tämän onnettoman vaatekappaleen vielä pelastettua.

Mutta mitä tästä opimme? Jos koira asettautuu neulomuksen lähettyville tuo ilme naamallaan, niin koiraa ja neulomusta ei kannata jättää vartioimatta samaan tilaan...

Remu päätti varmaan kostaa neuleparalle sen, että olin kiinnittänyt viime päivinä enemmän huomiota mokomaan lankaläjään kuin häneen - Saksalan suureen kuninkaaseen - Remu the ensimmäiseen :-)