Niin se viuhahti ohi tämäkn juhannus. En ehtinyt edes konetta avata, ennen kuin eilen illalla pikaisesti ja nyt taas. Mutta oikein hyvää juhannusta kaikille näin jälkikäteen :-)

Meidän juhanuksemme sujui leppoisasti kotosalla kotitöitä tehden ja sopivasti välillä syöden ja juoden. Torstai-iltana sain pesukoneesta ulos yhden juhannukseen sopivan hyödykkeen, nimittäin tölkin/pullon viilentimen.

1667393.jpg
Kapistus osoittautui oikein käteväksi. Se pitää juoman viileänä ja kädet lämpimänä :-) Samalla valmistui yksi ufokin, nimittäin se takan päältä löytynyt lapasen alku, josta ei sitten lapasia koskaan tullutkaan.

Itselle muistiin tekniset tiedot:

Lanka: Gjestal Ullteppegarn, puikot 3,5 mm, silmukoita 56, huovutus ensin 40 asteessa ja sitten vielä uudestaan 60 asteessa.

Koirat ovat osallistuneet täysillä mukaan kaikkeen juhannuksen aikana tapahtuneeseen. Ne auttoivat mm. grillaamisessa, autotallin siivoamisessa, autojen imuroinnissa, grillaamisessa, pihatöissä ja sanoinko jo grillaamisessa?

Kaikki tämä on tietysti väsyttävää ja siksi välillä piti aina ottaa torkut että jaksaa taas.

1667543.jpg
Nukkua voi vaikka kesken autotallin siivouksen, kunhan pyytää palvelijoilta vähän pehmuketta  persuksen alle...

Ja kun kauneusunet on otettu, jaksaa taas täysillä auttaa siivouspuuhissa. Tässä tuuletetaan sateenvarjoa...

1667388.jpg

Siivous tuotti tulostakin, onnistuin löytämään alkuperäisen ohjeen yhteen jäljellä olevaan ufoon. Malli on Moda-lehdestä vuodelta 2005.

1667381.jpg

Minulla on tästä valmiina jo hihat, joten nyt äkkiä miehusta alulle, jotta voisin saada sen valmiiksi vielä tämän ufokuukauden aikana. Lankakin löytyi ihme kyllä. Ainakin oletan, että se on samaa kuin hihoissa käyttämäni...

Jaahas, miesväki läksi lenkille, joten taidan napsia Tuikulta kynnet poikki kun täällä on kerrankin rauhallista.

Mukavaa viikon alkua kaikille!