Juliette I päätyi siskolleni joululahjaksi, joten minun piti neuloa itselleni uusi. Tykästyin malliin kovasti, se on yllättävän monikäyttöinen vaatekappale kaikessa yksinkertaisuudessaan.

333927.jpg

Mallihan on Ullasta. Ylemmässä kuvassa oma Julietteni keikistelee siskolta saamani joululahjapaidan päällä, väri on ihan sama kuin paidan raidoissa. Hyvin valittu paita, tai hyvin valittu lanka, ihan miten vaan :-)

333928.jpg

Tässä Julietessa lanka on Novitan Chic-mohairia. Silmukoita on tällä kertaa 60, eli hieman enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa.

333929.jpg

Ihana karkkiväri!

Nyt puikoilla on uusi neuleasuste koiruudelle, saas nähdä onnistuuko tämä paremmin kuin se edellinen viritys... Neulominen vaan on nykyään hieman hidasta, koska sen täytyy tapahtua koiran nukkuessa. Koira-parka on nimittäin rakastunut lankoihin suorastaan omistajaansakin enemmän ja omii lankakerän aina sellaisen löytäessään. Ei se muuten mitän haittaisi, mutta neulomisen sijaan koiruus tekee langoista muutamassa sekunnissa kasan sotkua... Koulutus on siis vähän vaiheessa vielä :-)