Vaihdoin blogin bannerin ja säädän luultavasti pohjaa muutenkin, joten valitettavasti haamupäivityksiä on odotettavissa. Tai en tiedä miten nopeasti/tiheästi uudistettu blogilista tsekkailee päivityksiä... Hieman vielä näyttää häiriöitä toiminnassa olevan.

Toisaalta uudistus on tuonut mukanaan myös uusia kivoja ominaisuuksia, joten annan anteeksi alun pienet ongelmat. Nyt blogilistan suosikkeja on helpompi seurata myös Safarilla ja lisäksi suosikkeja on helpompi lisätä kun palvelu ei heitä käyttäjää aina sivun alkuun kun palaa lukemastaan blogista takaisin listalle.

Blogilistaa tutkaillessani olenkin jo löytänyt monta uutta blogia, jotka olen samantien saanut kätevästi lisättyä suosikkilistaan :-) Nyt kun vain olisi aikaa perehtyä niihin oikein kunnolla.

Vuodatus sen sijaan ei näytä vieläkään toimivan kovin hyvin Safarilla, toivottavasti tämä postaus sentään tulee oikeannäköisenä näkyviin... -> ei tullut näkyviin, onneksi älysin kopioida tekstin ennen julkaise-napin painallusta joten säästyin uudelleen kirjoittamisen vaivalta...

Mukavaa viikon alkua kaikille!