63763.jpgMinäkin halusin kokeilla salomonin solmu -tekniikkaa, ja ajattelin tekaista heti hienon kolmiohuivin, sellaisen kun esim. Laura on tehnyt. Kaivelin lankavarastojani ja löysin tarkoitukseen soveltuvaa lankaakin. Alku sujui hyvin, niiden solmujen teko oli ihan helppoa.

Tuloksen näette tuossa vieressä. Ei tullut kolmiohuivia... Alku "hieman" kiristi, joten tästä tekeleestä ei ollut kolmioksi. Se kuitenkin sai jäädä elämään tuollaisena makkarana (koska ei huvita purkaa mohair-lankaa), ihan kiva keväthuivi näinkin ;-)Pitänee kokeillaa uudelleen sitä kolmiohuivi-ideaa, ehkä osaisin nyt paremmin.

Paljon muuta en olekaan saanut aikaiseksi. Olen kyllä pönkinyt uutta lankakoriani etsien aarteita, joista voisi aloittaa taas jotain uutta neulottavaa. Kori on aivan ihana, sinne mahtuu paljon lankaa ja keskeneräisiä virityksiä! Olen kumonnut sinne kaikki epämääräiset lankapussukat ja hipelöin niitä nyt kaiken aikaa. Koriin on ihana upottaa kätensä ja kaivella pohjalla asuvia lankakeriä. Sieltä löytyy aina jotain uutta ja kauan kadoksissa ollutta :D [onkohan syytä huoleen, tyyppi saa kauheita kiksejä lankakorin penkomisesta...]

Olen minä sentään jotain aloittanut; tässä on tulossa toiset Sauna-sukat. Nyt kuviokin pääsee oikeuksiinsa kun lanka on yksiväristä. 

63761.jpg

(Kuva unohtui näköjään kääntää, mutta kääntäkää te ruutunne niin näette kuvan oikeinpäin :D)