• Kesällä on ihanaa kun voi kuivattaa pyykkiä ulkona raikkaassa ulkoilmassa. Vähemmän ihanaa on huomata pyykkejä hakiessaan että koira on kussut pyykkikoriin.
  • Kesällä on ihanaa kun voi vaihtaa tekstiilit vaaleammiksi ja raikkaammiksi. Vähemmän ihanaa on bongata kuraiset tassunjäljet juuri pestyltä valkoiselta matolta.
  • Onneksi matto mahtuu koneeseen ja se kuivaa nopeasti raikkaassa ulkoilmassa. Huonoksi onneksi koiralle tulee yöllä huono olo ja se päättää oksentaa juuri siihen puhtaalle valkoiselle matolle.
  • Kesällä on ihanaa kun voi viedä koirat joen rantaa kahlaamaan ja nauttimaan veden viilentävästä vaikutuksesta. Vähemmän ihanaa on kun koira bongaa kotimatkalla mutaojan johon päättää hypätä pää edellä. Kokonaisuuden kruunaa se, ettei koira pääse omin avuin jyrkkäreunaisesta ojasta pois vaan sinun on itsekin kontattava mutaisella ojanpenkalle auttaaksesi kuraisen koiraparan takaisin kuivalle maalle. Ja tietysti se toinen koira riemastuuu tilanteesta ja päättää myös pulahtaa viilentävään mutakylpyyn.