Olen pannut merkille, että moni kanssabloggaaja on viime aikoina kerännyt kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttanut Bloggerin puolelle. Kieltämättä itsellänikin tämä ajatus on käväissyt mielessä Vuodatuksen viime aikaisten ongelmien vuoksi.  Kuvat latautuvat hitaasti tai eivät lataudu ollenkaan, kommentoinnissa on ongelmia, välillä koko palvelu on nurin jne...

Jos muutto tulisi niin samalla olisi varmaan hyvä paikka miettiä uutta blogia ja sen tulevaa sisältöä. Siihen oikeastaan tarvitsisin teidän apuanne, arvoisat lukijani! Kerropa siis mielipiteesi kommentoimalla tähän postaukseen. Lupaan arpoa jotain kivaa kaikkien kommentin jättäneiden kesken :-)

Kerro siis miksi luet blogiani? Kiinnostaako sinua käsityöasiat vai kenties koirien toilailut? Vai jokin ihan muu, mikä? Olisiko jotain, jota haluaisit lukea useammin tai jotain, josta et välittäisi lukea ollenkaan? Onko joku yksittäinen postaus jäänyt mieleesi - hyvässä tai pahassa?

Pohdin myös sellaista vaihtoehtoa, että perustaisin koirille ja niiden harrastuksille ihan oman blogin ja rauhoittaisin käsityöblogin omakseen. Olisiko tässä sinun mielestäsi järkeä?

Mutta onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Jos olet vaihtanut palvelua Vuodatuksesta Bloggeriin (tai johonkin muuhun palveluun), niin oletko ollut tyytyväinen ratkaisuusi? Miksi?

Avaa nyt sanallinen arkkusi ja anna rohkeasti palatetta, sekä positiivinen että negatiivinen palaute otetaan kiitollisena vastaan!