Sain taas tunnustuksen, tällä kertaa Oranssilta, kiitos! Ihan tässä hämmentyy näistä kaikista huomionosoituksista.

1239016091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Säännöt menevät näin:

  1. Kopioi Kreativ Blogger -palkintologo blogiisi
  2. Tee linkki hänen blogiinsa keneltä tunnustuksen sait
  3. Anna tunnustusta 8 muulle blogille
  4. Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa
  5. Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.

Yritän nyt kerrankin olla tunnollinen ja jaan eteenpäin seuraaville, joiden en ole huomannut tunnustusta vielä saaneen:

Ajatus ja lankaa, Alpakan sylkäisy, Annikan neuleblogi, Banon, Harras harrastus, Kaisan neuleet, Langadonna ja Värinä käsissä.

---

Kiitos kaikille tuesta ja kannustavista kommenteista Tuikun puolesta. Kävimme viime perjantaina eka kertaa akupunktiossa Sipoon eläinlääkäriasemalla Söderkullassa. Akupunktiota kokeillaan nyt neljän kerran sarjana viikon välein. Kuulemma vasta muutaman kerran jälkeen näkee auttaako se.

Eka kerta meni yllättävän hyvin. Aluksi Tuikku oli epäluuloinen, eikä oikein malttanut asettua pöydälle kun neulat oli saatu paikoilleen. Ihan hoidon lopussa se kuitenkin rauhoittui ja asettui makuulle.

Eläinlääkäri oli tosi mukava ja rauhallinen. Hän huomasi myös heti, että Tuikun lavat ja takareidet ovat ihan jumissa. Hän myös kyseli tarkkaan kaikki tiedot Tuikusta ja sen vaivoista. Tuli heti sellainen luottavainen olo, että ainakin Tuikku on hyvissä käsissä.

Akupunktio ei vaikuttanut itsessään yhtään kivuliaalta, Tuikku tuskin huomasi kun neuloja asetettiin paikoilleen. Tosin jotain tuntemuksia sillä oli sen jälkeen kun neulat olivat paikoillaan, se tärisi silmin nähden ja vinkuikin vähän. Tietysti kun on ihan jäykkänä ja pelottaa, niin varmaan se tuntuu erilaiselta kuin jos olisi ihan rentona.

Seuraavan kerran mennään hoitoon torstaina, ehkä sen jälkeen jo tiedetään vähän onko akusta ollut apua.