Taas on yksi viikonloppu hurahtanut ohi ihan liian nopeasti... Tämä viikonloppu kului vähemmän neulovissa merkeissä, mutta olen sentään jotain saanut aikaiseksi. Tein perjantaina kauhealla kiirellä vauvan tossut, jotka piti viedä lauantaina tuliaisiksi veljen tytölle (3,5 kk):

49002.jpg

Tossuista tuli tosi suloiset, mutta niin kovin pienet, etteivät ne olisi enää mahtuneet veljen muksulle... Onneksi yksi työkaveri on saanut juuri tyttövauvan, joten eiköhän tossuille löydy käyttöä. Ohje on mukaelma tuosta taustalla näkyvästä ohjevihkosesta, joka on tullut jonkun vanhan Novita-lehden mukana.

Veljen tyttö jäi siis ilman tuliaisia, mutta toisaalta ei hän vielä varmaan osaa kovin pahasti pettyä, vaikkei täti mitään tuonutkaan tullessaan ;-) Sitä paitsi ei hän ollut edes paikalla kun menin hänen kotiinsa, mutta sen sijaan siellä oli nämä kaksi termiittiä, jotka pitivät huolen siitä, etten paljon neulonut:

48999.jpg

48998.jpg
Tytöt Miranda ja Minttu

Niin, kun veljentyttö oli siis vanhempiensa kanssa humputtelemassa laskettelukeskuksessa, sain minä kunnian hoitaa näitä kaunokaisia. Heidän mielestään bambupuikot maistuivat tosi hyvälle ja langoilla on kiva leikkiä, joten minä siis neuloin vähemmän... Sen vuoksi matkatekemisenä ollut huivi ja sukat eivät juuri paikan päällä edistyneet. Automatkalla sain sentään neulottua vähän huivia ja äsken sain valmiiksi nämä sukat:

49001.jpg

Sukat ovat Hjerte Sock -lankaa ja 2 mm puikoilla tehtynä lankaa kului vain vaivaiset 50 g!