Tuumasi neuloja ja päätti tehdä kesäisen topin. Kaapin kätköstä löytyi muutaman vuoden marinoitunutta Novitan Brillaa, jota ei kai enää edes valmisteta. Lanka on kivan näköistä, se kiiltelee mukavasti viskoosin ansiosta, mutta on kuitenkin suhteellisen ryhdikästä puuvilla ansiosta. Lanka on siis puuvilla-viskoosi sekoitusta.

1396728.jpg

Topista on valmiina jo takakappale ja etukappalekin valmistuu mukavaa vauhtia. Malli on sama Novitan kevät-lehden toppi, josta tein mohairversion taannoin.

Sain loput Step-langasta upotettua näihin sukkiin, jotka myös valmistuivat muutama päivä sitten.

1396730.jpg

Lanka ei ihan riittänyt molempien sukkien teräosiin, mutta eipä tuo haittaa käyttöä. Varret on Lanettia. Neuloin sukat kärjestä aloittaen, kantapää on ihan perus tiimalasi. En ole vielä käyttänyt sukkia, joten en osaa sanoa miltä tuo aloe veralla höystetty sukkalanka tuntuu jaloissa, täytyy palata siihen sitten myöhemmin.

Pääsiäinen on sujunut meillä pääosin ulkoillessa kauniiden ilmojen ansiosta. Olemme myös siivonneet koko huushollin perusteellisesti, mutta se on kyllä varsin turhaa. Meillä on parhaillaan käynnissä kylppäri -ja saunaremontti ja sen ansiosta hienon hienoa rakennuspölyä leijailee oven raosta joka puolelle kämppää vaikka kuinka yrittää pitää väliovea kiinni remontin ja "normaalielämän" välissä.

1396729.jpg

Remun mielestä hänen kuuluisi saada auttaa remontissa eikä hän voi käsittää, että miksi ne kivat sedät ovat vain siellä suljetun oven takana kolistelemassa ja hän joutuu olemaan oven väärällä puolella. Koko ajan täytyy vahtia ja kuunnella että mitä siellä oven takana tapahtuu. Ja vähänkin oudon äänen kuultuaan Remu juoksee sukkana oven taaksen vinkumaan... Sanomattakin selvää että tämä on melkoisen rasittavaa. Toivottavasti remontti olisi pian ohi...

No, onneksi nyt on tosiaan hyvä ilma, joten voin painua koiruuden kanssa ulos ja antaa miehekkeen touhuta siellä pölyisessä kylppärissä ihan itsekseen :-)