Tai oikeastaan ongelma on se, ettei tuotekehitysosastolla ole riittävän pätevää henkilökuntaa. Taidan irtisanoa itseni. Kysymys on tietenkin huivinvaihtohuivista, jonka ihan itse tuotekehittelin. Tai siis yritin tuotekehitellä. Niin, siitä tuli ihan pannukakku. Tai siis tulisi jos saisin sen ajoissa valmiiksi.

Tikutin vielä eilen illalla huivia innoissani kunnes ryhdyin tarkastelemaan sitä lähemmin. Havaitsin siinä muutamia pienehköjä vikoja:

  1. Siitä on tulossa n. 20 cm liian leveä (kuka niitä tiheystilkkuja nyt neuloo?!)
  2. Aloitin neulomaan sitä niin ohuesta langasta, että tällä käytettävissä olevalla neulomisajalla saisin sen valmiiksi ehkä ensi vuoden elokuussa.
  3. huivin alussa on virhe, jonka huomasin vasta eilen.

Taidan jättää nyt jäähylle tämän projektin ja pohtia sitten myöhemmin mitä sille tekisin. Mutta älä ole huolissasi Muoriska, siirryn tästä vain sujuvasti suunnitelmaan B, joten tulet saamaan huivisi ihan ajoissa :-)

Olen minä toki välillä vähän muutakin neulonut kun sitä huiviparkaa. Välipalana olen kilkutellut näitä sukkia:

134605.jpg

Lanka on (oletettavasti) 7-veljestä ja itsevärjättyä. Värjäsin silloin taannoin Marjan värjäyskurssilla kaksi jämäkerää tätä lankaa ja ne näyttäisivät riittävän juuri sopivasti sukkapariin. Aloitin varmuuden vuoksi sukat kärjistä, niin voin tarvittaessa purkaa tuota toista sukanvartta jos lanka ei riitäkkään toiseen yhtä pitkävartiseen sukkaan.

Jaa, mutta nyt taitavat sukat jäädä hetkeksi sivuun, koska olisi tässä yksi huivimalli kehiteltävä melko piakkoin ;-)