Viime päivinä aikaa ovat vieneet aivan muut asiat kuin käsityöt, joten mitään valmista ei ole vieläkään esitellä. Edellisen postauksen hihaäänestyksen voitti ylivoimaisesti pitkät hihat, joten sellaiset pitäisi jakkuun ehtiä jossain vaiheessa vääntää. Kiitos kaikille äänestykseen osallistujille ;-) 

Isoäidin neliöitä olen kuitenkin jokusen saanut tehtyä, niitä kun voi askarrella kätevästi "yhden silloin, toisen tällöin".

72460.jpg

Ajattelin tehdä näistä iiiiiison kassin, joten lisää neliöitä tarvittaisiin vielä rutkasti. Voihan tosin olla, että siitä tulee vain nääääin iso kassi. Neliötuotanto saattaa nimittäin tyrehtyä jossain vaiheessa kun kyllästyminen iskee. Toiveissa on, että kassi kuitenkin joskus valmistuisi ja saisi vuorenkin, jotta sitä voisi käyttää. Minulla olisi valmiina toinenkin neliöistä valmistettu kassi, joka on odottanut vuoritusta jo vuoden päivät... Pitää varmaan ulkoistaa vuoritus jollekin ompelukoneen omistavalle henkilölle, josko ne siten tulisivat joskus tehdyiksi...

Tänään ruokavarastojen täydennysreissulla askeleet veivät taas kohti lankahyllyjä. "Mie meen vaan kattomaan, et oisko siellä jotain kivaa..." Ei ollut mitään erikoista eikä mitään tarjouksiakaan, mutta nämä tarttuivat siitä huolimatta mukaan:

72458.jpg

Ajatuksena olisi jotain kivaa kevyttä kesävaatetta näistä saada aikaan... En vaan tiedä, että minkä vuoden kesäksi... *huokaus*. Näiden lisäksi tilasin tänään Opalia Sinisestä Kurjesta, kun halusin kokeilla niitä eläiskuoseja. Valitettavasti Tiikeriä ei ollut saatavilla, mutta Flamingoa, Leppäkerttua ja Pöllöä onneksi löytyi :-) Pari seepraa tulee myös, ne tosin matkustavat valmiina sukkina kolleegoiden jalkoja lämmittämään.

Ja koska kohta on vappu ja olen sisäiseltä iältäni varmaan ikuinen 5-vuotias, halusin tietysti oman vappupallonkin:

72459.jpg

Että silleen, nyt sitten vaan toivotaan, että vappuna ilmoja pitelee, että pääsen esittelemään tätä hienoutta kaupungille ;-)