Vietin eilen 25-v synttäreitäni ties monennnenko kerran jo, onnea minulle! Juhlin merkkipäivää vierailemalla pääkaupunin sykkeessä, syömällä hyvin ja tapaamalla tuttavia sekä veljeäni (pitkästä aikaa). Oli kivaa ja virkistävää, kiitos teille hyvästä seurasta!

Sopivasti synttäreiksi valmistuivat nämä sukatkin, ne ovat minulle :-)

1715519.jpg
Sukat itselle, koko n. 36. Lanka on Schoeller + Stahl Fortissima Colori Socka Coloria (pitkä nimi langalla...), puikot nro 2. Lankaa näihin kului vain 50 g! Lankaa jäi siis vielä toisiin sukkiin. Mallineule on Sensational knitted socks -kirjasta, paitsi että neuloin mallikertojen väliin vain yhden nurjan silmukan ohjeen kahden sijaan. muuten malli on oma.

Sukat ovat vähän pienet, mutta tein ne tarkoituksilla ahtaiksi, koska olen huomannut, että sukat aina löpristyvät vähän käytössä: tahtovat valua nilkkoihin ja pyöriä ympäri kun vähän kävelee. Katsotaan miten nämä naftit verion muotoituvat käytössä.

1715516.jpg
Laaduntarkkailija suorittaa hyväksynnän sukille...

1715520.jpg
...sillä aikaa kun toinen laaduntarkkailija tarkkailee ympäristöä mahdollisten uhkien varalta.

1715522.jpg
Nyt on vaihteeksi jotain koukulla puikkojen sijaan. Katsotaan mitä tästä tulee vai tuleeko mitään... Yhden version jo purin, tämä pääsi ainakin vähän pidemmälle.