Kiitos kaikille pöllö-sukkia kommentoineille! Niiden sukkien jälkeen teki mieli tehdä jotain tosi nopeeta, oli niissä sen verran väkertämistä ;-)

Se tosi nopee projekti oli tällä kertaa pipo paksusta langasta. Löysin lankakorin pohjalta kaksi kerää Loft-lankaa, ja niistä toinen päätyi tähän projektiin:

182987.jpg

Aloitin pipon neulomisen kärjestä ja neuloin niin ison pipon kuin yhdestä kerästä sai. Piposta tuli aikas iso. Jopa vähän liian iso, joten tyrkkäsin sen pesukoneeseen ja pyöräytin hienopesuohjelmalla.

182988.jpg

Ja kas, siitähän tuli aivan sopiva :-) Silmukoita pipossa oli tasan sata ja puikot olivat kutoset. Kerroksia en laskenut tai muutenkaan mitannut.

Lankaa jäi vielä toinen kerä, riittäisiköhän se tumppuihin...? Täytyy testata.

Mutta sitä ennen täytyy kyllä neuloa yksi apu-pupu valmiiksi. Pääsin eilen jo alkuun pupu-urakassa. Ohjeena käytän Marsun pupu-ohjetta, jossa pupu neulotaan pyörönä. Ohje on helppo ja pupu valmistuu vauhdikkaasti. Käsialassani vain on jotain omituista, koska ohjeen mukaan neulottuna minun pupustani tulee kovin laiha. Täytyy yrittää tunkea häneen hieman enempi fyllinkiä, joskohan pupu siitä pulskistuisi :-)