Meillä nautittiin muutamana päivänä jo keväisistä ilmoista. Jonkinmoisia kukkiakin puski esiin autotallin vierustalta. Kauniita ovat, minulla vaan ei ole hajuakaan mitä kukkia nuo lienevät... Olen syntynyt viherpeukalo keskellä kämmentä :-)

1447126.jpg

Remukin nautti keväisestä säästä ja viihdytti itseään kaivamalla jostain esiin kauan sitten hautaamansa luun, jota hetki vahdittiin, kunnes luu päätyi taas mullan alle uuteen piiloon.

1447120.jpg

Tänään kävimme näyttämässä Remua eläinlääkärille kun sen silmä rähmi kovasti aamulla. Ei siellä kuitenkaan näkynyt merkkejä tulehduksesta tai roskasta. Eläinlääkäri epäili että katupöly on voinut aiheuttaa ärtymystä. Voihan olla niinkin, mutta meillä se voi olla myös remonttipöly, jota tunkee joka paikkaa ihan riesaksi saakka... Onneksi kyse ei kuitenkaan ollut mistään vakavammasta eikä sen kummempia toimenpiteitä tarvittu.

Eläinlääkärissä oli Remusta tosi pelottavaa ja koira-parka varisti puolet karvapeitteestään tutkimuspöydälle... Jännittävän tapahtuman jälkeen onkin hyvä ottaa uusi pehmokissa syleilyyn ja torkahtaa vähän.

1447128.jpg

Meillä onkin Remun kanssa tiedossa kiireinen kevät kun me pääsimme sekä agility- että tokokurssille! Ilmoittauduin toiveikkaana molemmille kursseille toivoen, että edes toiselle pääsisimme mukaan ja yllätys olikin melkoinen kun mahduimme vielä molempin ryhmiin. Lisäksi koiranetsintäharrastus jatkuu ja muitakin jäljestysmuotoja olisi kiva päästä kokeilemaan.

No, katsotaan miten Remu jaksaa keskittyä näin moneen asiaan, voi olla että joudun jättämään jotain pois ettei tule liikaa stressiä nuorelle miehelle...

Neulomisrintamalla on ollut nyt hiljaisempaa. Aloitin uuden puseron, mutta se jäi jo vähän jäähylle ilmjen lämmettyä. Yhden sukan olen sentään saanut puserrettua valmiiksi, kukahan sen toisen neuloisi?

1447134.jpg

Malli on oma, inspiraatiota haettu Sensational knitted socks -kirjasta. Lankana 7-veljestä Kantri, joka näyttää neulottuna ihanalta. Tulee mieleen ihan sellainen vanha hirsitalo tuosta pinnasta, en tiedä miksi...