196359.jpg

Siinä hän nyt on! Valmiina maailmalle. Toivotaan, ettei hänen kuitenkaan yksi tarvitsisi matkaan lähteä. Jos vaikka kaverin saisi jossain vaiheessa.

Olin eilen yksikseni kotona koko päivän ja käytin ajan tietenkin hyödyllisesti; eli neuloin, siivosin, neuloin, täytyin pupun, neuloin jne... Eilisen päivän saavutuksia olivat pupun lisäksi yksi pipo ja yksi kaulahuivi:

196355.jpg

Pahoittelen kuvan (ja mallin) laatua, omasta päästä on vaikea ottaa kuvaa ;-) Pipo on 7-veikan isoveikkaa. Lankana tämä isoveli on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta minun oli pakka ostaa sitä yksi kerä kun väri on niin herkullinen...

Pipo on tehty samalla mallilla ja samalla silmukkamäärällä kuin eilisen postauksen pipo, mutta puikot taisivat olla kutoset. Pipoon upposi lankaa 60 grammaa ja nyt minulla olisi 40 grammaa kirjavaa isoveikkaa jäljellä, mitähän siitä tekisi?

Sitten se kaulahuivi:

196356.jpg

Huivi on tilaustyö työkaverille. Lanka on Sisua ja neulos patenttia. Pituutta huivilla on parisen metriä ja leveyttä vajaa 30 cm. Lankaa huiviin upposi 250 g + hapsut. Tein huivin koneella, joten sen neulomiseen ei kauan mennyt.

Pesin huivin heti neulomisen jälkeen, jotta se pehmenisi ja "löytäisi muotonsa", hapsut kiinnitin vasta tänä aamuna, joten ne ovat vielä vähän sikkurassa... 

196357.jpg

Tästä kuvasta väri näkyy paremmin. Ihana omenanvihreä... Väri näytti kerällä aika ärtsyltä, mutta neulottuna se on oikein kaunis.