Tadaa, tässä se nyt on:

42671.jpg

42672.jpg

Eilisessä postauksessa esiintynyt hirvitys on kuin onkin muuttunut puseroksi. Se onnistui loppujen lopuksi tosi hyvin, vaikka miehustakappaleiden neulominen olikin melkoista tuskaa. Puserosta tuli juuri sopivan kokoinenkin, vaikka se pesukoneesta tultuaan näytti hieman huopuneelta... (Ehdin jo säikähtää, että olen pilannut tämänkin pesemällä sen väärällä ohjelmalla, sille alkuperäiselle Lustwearin puserolle nimittäin kävi juuri niin... Silloin otti kyllä päähän aika raskaasti, se pusero oli yksi lemppareistani. Päätin silloin, että teen vielä joskus itse samankaltaisen puseron tilalle, sitä alkuperäistä en raaskinut enää ostaa...)

Sillä aikaa kuin punainen pusero pyörähteli pesukoneessa, ehdin aloittaa jo uutta projektia. (niin, miksen voisi tehdä pois niitä keskeneräisiä... huokaus...) Koska neulokone oli eilen niin yhteistyöhaluinen, päätin antaa sille tänäänkin mahdollisuuden. Kaivoin kaapista syksyllä ostamani Wetterhoffin Veera -langat, niistä aikaisemmin neulotun mallitilkun ja yhden vanhan puseron, josta otin vähän mittoja... Niin sai alkunsa raitapaita:

42673.jpg

Tuo huopunut mytty tuossa päällä on se mallitilkku, eli tämä pusero olisi tarkoitus ihan tarkoituksella huovuttaa sitten kun se on valmis... Saas nähdä mitä tälle käy, se ei varmaan huovu ollenkaan tai sitten siitä tulee nuken pusero...