Vain vuorokausi ilman surffailua ja hirveästi meni aikaa kaikkien blogien tutkimiseen kun päivityksiä oli tähän väliin mahtunut niin paljon! Mitä jos joutuisi viikon olemaan ilman nettiä, pitäisi varata sen jälkeen koko päivä aikaa, että ehtisi lukea kaikki mielenkiintoiset päivitykset ;-) Käykääpä muuten Kristiinan blogissa tsekkaamassa hieno kuvaraportaasi eilisiltaisesta Makasiinien palosta. Itse asiahan siis ei ollut yhtään hieno, mutta Kristiinan kuvat ovat tosi vaikuttavia.

Täällä on tänään keskitytty mm. polkupyörän tuunaamiseen ja terassin hölväämiseen puunsuojalla:

77386.jpg

Työnjakokin oli selvä, mies tekee töitä ja minä istun vieressä tuolilla tekemässä käsitöitä ja nauttimassa auringosta ;-) Minulla oli työn alla kesäkassi, joka ehkä sittenkin valmistuu täksi kesäksi:

77387.jpg

En sitten jaksanut tehdä noita neliöitä enempää, vaikka tarkoitus olikin tehdä kassista isompi...  Kauhea homma oli noidenkin palojen yhdistämisessä, mutta sainpahan sen tehtyä. Yleensä olen yhdistellyt paloja virkkaamalla ne toisiinsa, mutta nyt tein sen ompelemalla (jostain ihmeen syystä). Ompeleminen on näemmä paljon hitaampi keino. 

Seuraavaksi pitäisi varmaan keksiä jonkinlainen pohja/sivuratkaisu, jotta saisin kassiin vähän "syvyyttä". Niin, ja sitten se vuori...